Dictionarul de Vise

Dictionar de vise
Pentru interpretarea unui vis, va rugam sa introduceti cuvantul in caseta de mai jos si sa apasati Cãutare.     Visez :


 Karma lui Arsenie Boca

12 motive pentru care te afli in zodia ta

Radu Botez - parapsiholog

ENCICLOPEDIA VISELOR - de Radu Botez

Afla ce ai fost intr-o viata anterioara

Sex si Zodii

Intre Psihologie si Parapsihologie

Radu Botez - parapsiholog

Sanatatea globala in pericol

Radu Botez - parapsiholog

Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog

Terapia cuvantului magic

Consiliere parapsihologica

KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem!

Curatari si purificari energetice pentru locuinte si spatii de firme

CONSILIERE SPIRITUALA sau DESTIN versus VOINTA

Cum sa ne aparam de atacurile energetice
Utile

Ce sunt visele si cum ne pot fi de folos ?

Ce sunt visele si cum ne pot fi de folos ?

Intr-un demers initiat de a intelege lumea viselor, am descoperit o noua categorie de vise, aceasta poarta denumirea de vise premonitorii. Pentru a putea intelege mai bine acest proces trebuie mai intai sa definim acest termen conform dictionarului : Premonitie - nume dat fenomenului de presimtire a unor fapte viitoare, in general fara motivare rationala ; presimtire inexplicabila a unui fapt viitor ; senzatie care precede, care anunta un fapt, prevestire, avertisment, presentiment.

Acum ca avem clar spre analiza sensul acestui tip de vise, sa incercam sa intelegem ce sunt ele de fapt, si la ce ne pot fi de folos.
Preotii adesea nu sunt de acord cu astfel de vise premonitorii sau profetice deoarece cred despre ele ca ar fi pure speculatii, insa, sa nu uitam cati membrii ai Bisericii nu au primit mesaje in vis, cate manastiri nu s-au construit la indemnuri primite in vis. Nu putem contesta faptul ca visele premonitorii sunt acele vise care au pretentia ca simt si prevestesc viitorul.
In planul conexiunii la dimensiuni astrale ( click aici ), starea de somn este solul prielnic rodirii fenomenelor paranormale, adeseori constructoare de viziuni si premonitii pe care le presupunem influentate de lumea spriritelor din atemporal. Visele autentic premonitorii par sa speculeze elementul surpriza, ele nu se vor anticipate mintal sau prin dorinte, si nici chemate sa anunte un fapt de viata sau o intamplare.
Evenimentul oniric nu poate fi generalizat, nu exista o regula secreta conform careia a visa inseamna a primi, o comunicare sau un mesaj, un avertisment sau o prefigurare. Din aceasta cauza, convertirea unui vis premonitoriu intr-o semnificatie valabila sta sub semnul subiectilor si al nesemnificativului. In receptarea unui mare numar de vise, acelea care contin cu adevarat un mesaj sunt mai rare si se vor atesta de regula prin experienta vietii.
Un sfat care sa vina in sprijinul si sustinerea acestora ar fi acela de a va nota cele visate cat mai precis, pentru ca ulterior celor intamplate in vis sa puteti demonstra faptul ca a fost un vis premonitoriu, si sa aveti o viziune clara a ceea ce ati visat.


Autor : Isabela Neagu
Coordonator material : Radu Botez


*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa.
Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.